Our Partners

Ministarstvo odbraneMinisarstvo odbrane Republike Srbije


Sloboda AD

Sloboda je preduzeće teške industrije, osnovano 1948. godine. Dugogodišnje iskustvo i neprekidna ulaganja u sredstva su garancija je visokog kvaliteta proizvoda.

Krušik Valjevo

Krušik ima tradiciju u projektovanju i proizvodnji municije. Osnovan je 1939. godine kao fabrika za proizvodnju municije. Prodala je preko 15 miliona proizvoda u preko 70 zemalja.

Zastava oružje AD

Zastava arms je osnovana 1853 godine, trenutno broji preko 2000 zaposlenih. Razvila je širok spektar asortimana proizvoda koji izvodi u preko 40 zemalja sveta.

PPU Prvi partizan

PPU Prvi partizan je moderna kompanija, jedna od najvećih ove vrste u svetu. Proizvode preko 400 tipova karabinske, pištoljske, revolverske i streljačke municije. Osnovana je 1928. godine.

PPT Namenska

PPT Namenska je fabrika za proizvodnju naoružanja i vojne opreme i posluje većinskim državnim kapitalom. Zvanično pod novim imenom radi od 1984. godine, pre tog perioda je radila kao fabrika avion.

Contact

Serbia, Paunova 24/137, Belgrade

Listening, analysis, advice and assistance are the values that we carry through our team in order to achieve our vision and objectives of our partners.