O nama

Valir doo je srpska kompanija u potpunosti registrovana da obavlja spoljnotrgovinski promet naoružanjem, vojnom opremom i drugim odbrambenim rešenjima pod registracijom br. 355-080-00001/2020-10 izdatom od strane Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije Republike Srbije.

Posvećeni smo misiji naše kompanije da obezbedi opremu i usluge koje pomažu institucijama jedne države u zaštiti njenog suvereniteta i teritorijalnog integriteta, kao i usluge obezbeđivanja službenih lica.

Partneri

Naš iskusni tim stručnjaka, kao i rasprostranjena mreža dobavljača, čini nas jednom od vodećih kompanija u regionu. Vredi pomenuti da je ranije naš menadžment ostvario uspešnu saradnju sa brojnim vladama na projektima nabavke vojne opreme za potrebe različitih vojnih jedinica i obezbeđivanja najviših zvaničnika.

Želeli bismo da naglasimo, takođe, da smo ekskluzivni predstavnik Proizvođača Odbrambene industrije Republike Srbije, u nadi da ćemo time skrenuti Vašu pažnju na širok opseg odbrambenih rešenja koja imamo u ponudi, a koja su pogodna za različite situacije.

Bilo bi naše veliko zadovoljstvo da budemo deo Vašeg uspešnog poslovanja i da otvorimo nove horizonte saradnje na polju odbrane uspostavljanjem dugoročne saradnje u predstojećem periodu.

Alternate Text

Kontakt

Serbia, Paunova 24/137, Belgrade

Slušanje, analiza, saveti i pomoć su vrednosti koje ima naš tim kako bismo postigli našu viziju i ciljeve naših partnera.